Informationskvällarna

Skriv ut
Publicerad, tisdag, 22 maj 2012 Skriven av Johan Edenholm

Informationskvällarna avklarade!

Thom Ericsson fotade ovanstående bild på mötet i Nyarps Bygdegård den 22/5.

Vi har nu haft våra informationskvällar och anmälningarna trillar in i strid ström, fantastiskt roligt! Efter de nu genomförda informationskvällarna är vi mer taggade än någonsin, för det känns verkligen som att intresset är stort för detta och det här kommer vi att kunna reda ut!

På kvällarna gick vi igenom vår syn på projektet, hur vi har resonerat och vad vi har gjort hittills. ByNet har redovisat hur deras koncept fungerar och vad vi har att vänta oss framöver. Telia var med på kvällen i Långaryd och informerade om deras olika koncept och vad vi har att vänta oss framöver vid val av kommunikations- och tjänsteleverantörer.
Södra Hestra Sparbank informerade om deras framtagna "Fiberlån" med förmånliga villkor.

Det var mycket intressanta kvällar och vi hoppas att det blev många ambassadörer som hjälper oss att sprida informationen vidare så att fler nappar på den här möjligheten att bygga ut fiber i vår bygd. Det finns nu även ett litet reklamblad (kolla i menyn till vänster) som Ni kan ladda ner och kika på. Printa gärna ut det och sätt upp det på anslagstavlor på jobbet och andra lämpliga platser.

Vi kommer att ha ett styrelsemöte inom kort, för att ta beslut om vad vi behöver göra under sommaren, så håll ögonen öppna här på hemsidan.

Stort tack till alla besökare, aktörer, lokalsponsorer (Axelssons El och Södra Hestra Sparbank) och framförallt till Bygdegårdsföreningen som ordnade fikat under kvällarna!

Saturday the 20th. .