Användarbetyg:  / 0
DåligtBra 
Skapad den tisdag, 16 februari 2016 Skriven av Johan Edenholm

Det var ett väldigt mycket muntrare byggmöte ikväll, än det vi hade förra veckan. Det är nämligen, som säkerligen många redan har upptäckt, så att noden i Landeryd är igång och många fastigheter har fått upp sin länk under helgen!

Vi vill rikta ett stort tack till ByNets svetsare (många tekniker) som slet hårt i förra veckan och i helgen! Bra jobbat!!

Det är fortfarande ca 3km blåsning som återstår och svetsning i några skåp, men det är inte mycket jobb kvar på den fronten!

Det som sker nu är att de jobbar på att lösa de återstående sträckorna, sedan pågår felsökning och mätning av fibern. När de gör mätningen kopplas fibern lös i nodhuset, vilket gör att man tappar anslutningen under tiden. I de fall där man upptäcker att det är dåliga mätresultat kommer man att åtgärda detta, men ha förståelse för att det kan bli lite avbrott under tiden detta arbete sker.

Utrustningen i nodhusen är fullt aktiverade, så om er WAN-diod lyser (ska lysa grönt) så ska ni komma åt IP-Onlys portal, där ni kan registrera er och ev. även välja tjänster om ni inte beställt på annat vis.

Sååååå, ni som inte har kopplat in och spänningssatt fibermodulen... Det är dags att göra det nu!!

Saturday the 20th. FreeTemplateSpot.